24 Ιουν 2011

Απάντηση ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου στον Δήμαρχο Ρόδου


Ο κ. Κουσουρνάς βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Επιμένει κομματικά ή για την ακρίβεια μικροκομματικά με χαμηλού επιπέδου επιχειρήματα που ταιριάζουν σε παραπολιτικές στήλες εφημερίδων παρά στο Δήμαρχο της Ρόδου.  

     Η ΝΟ.Δ.Ε έθεσε συγκεκριμένα ερωτήματα στο Δήμαρχο του μνημονίου. Δεν τα απαντά. Γιατί οι απαντήσεις αφήνουν έκθετο τον κομματικό του χώρο και τον ίδιο. Ο κ. Κουσουρνάς δυσκολεύεται να διακρίνει τα όρια ανάμεσα στον Δήμαρχο, που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των πολιτών όλου του νησιού, και στον Κομματάρχη και εκπρόσωπο της κυβέρνησης.

     Όταν καταφέρει να ξεχωρίσει αυτά τα δύο, ίσως μπορέσουμε να συζητήσουμε και να διαμορφώσουμε κοινές θέσεις στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν το νησί.

     Μέχρι τότε ο κ. Κουσουρνάς μπορεί να συνδιαλέγεται με τον μέντορα και καθοδηγητή του κ. Μαχαιρίδη αλλά και τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που περιφέρονται στο Δημαρχείο και ασκούν την εξουσία.

      Ο κ. Δήμαρχος χρειάστηκε τρεις ημέρες για να  μας απαντήσει. Εμείς θα του απαντούμε αμέσως και ακαριαία. Γιατί η ΝΟΔΕ δεν έχει υποβολείς ούτε καθοδηγητές. Αργά ή γρήγορα θα το καταλάβει.

     Το κακό για τον κ. Κουσουρνά είναι ότι τον έχουν καταλάβει πλέον για τα καλά οι πολίτες της Ρόδου.